Over LeVinck

LeVinck Cao en Bestuur is een onderneming die zich richt op het ondersteunen van werkgevers en werknemers in het speelveld van sociale partners. Met advies en onderhandelingen over cao’s worden ondernemingsraden, werkgevers en brancheverenigingen ondersteund. Daarbij biedt LeVinck Cao en Bestuur ook invulling voor bestuurlijke functies in pensioen- of arbeidsmarktfondsen.

LeVinck Cao en Bestuur is een organisatie die werkt met bestuurder, Leon Vincken, die al jaren in het speelveld van sociale partners acteert, voor werkgevers en voor werknemers. 

Leon Vincken heeft een ruime ervaring wanneer het gaat over het deelnemen aan complexe cao-onderhandelingen in de publieke en private sector. Hij is een ervaren bestuurder van pensioen- en arbeidsmarktfondsen opgedaan in werknemerskring en werkgeverskring.

Lees hier meer over wie is Leon Vincken?

 

 

Wat bieden we

01
Bestuurlijke kracht stuurt vanuit gevoel

Als sociale partner bent u op zoek naar een terzake deskundige, up to date, bestuurlijke kracht voor uw arbeidsmarktfonds, pensioenfonds of cao-onderhandelingen. Bereik uw doel met onze kracht.

Lees meer
02
Beschermen regels vandaag - morgen hinderen ze

Arbeidsvoorwaarden en cao's zijn goed geregeld, maar sluiten ze nog wel aan op wendbaar ondernemerschap? Is deze regelgeving wat ondernemende werknemers zoeken? Wij helpen verder met de regels van morgen.

Lees meer
03
Toezicht zoekt directie - directie zoekt toezicht

Toezichthouders zoeken de bestuurder die past bij hun maatschappelijke verantwoordelijkheid als hoeder van hun organisatie. De bestuurder zoekt de counter vailing power en advies van het toezicht. Wij zijn uw uitkomst.

Lees meer
04
Cao-taal van werkgever en vakbond

De geheimtaal van de cao. Het dilemma van een juridische tekst die dagelijks gebruikt wordt in het uitpluizen van de rechten en plichten van de werkgever-werknemer relatie. Lees goed wat er letterlijk staat!

Lees meer