Arbeidsmarkt opvolgende crisis

Na alle crisis de afgelopen jaren is de opvolgende alweer present. Sluipend als deze al was de afgelopen decennia, zo weet ook deze ons alsnog te verrassen: personeelskrapte. Oorzaak: vergrijzing én een flitsende corona herstart in recordtempo. We komen handen tekort!

Read more
Crisis houden aan - zo ook rechtszaken

We rollen de laatste decennia van crisis in crisis tot zelfs een oorlog die alles en iedereen raakt. Intussen kondigt de lente zich aan en draait de wereld met smeltende ijskappen haar rondjes alsof niets aan de hand is. Inflatie, opwarming, fakenews en nog meer vraagstukken zonder antwoorden. Het is een zoektocht van over elkaar buitelende belangen én rechtszaken.

Read more
Nieuws uit de bubbel

LeVinck Cao en Bestuur is de laatste maanden in de persoon van Leon Vincken meer actief op LinkedIn. Reden? De vluchtigheid van het moment gebruiken voor verbinding en vertrouwen. Zien en gezien worden. Wat en hoe beweegt het in je netwerk, ook al is dat je eigen bubbel. Het is ook een bubbel die af en toe weer een andere bubbel raakt en anderen naar je verbindt.

Read more