Trots

Inmiddels bijna 10 jaar verder na onze start in 2014 kijken we met trots terug. Samen met al onze opdrachtgevers zijn veel doelen bereikt. In ondersteuning van en deelname aan besturen van organisaties, adviestrajecten en vele cao's die tot stand zijn gekomen. LeVinck Cao en Bestuur puzzelt zo aan heel wat poldertafels tot nieuwe inzichten en adaptatie van onze dynamische samenleving met volop economische activiteit. 

Read more
Zomervibe

Op sommige plekken in ons land was deze zomer al snel de eerste hittegolf van het jaar een feit. Maar einde juli keerde het regenseizoen terug.  Voor de een de bevestiging van klimaatveranderingen. De ander geniet gewoon van de warme zon en het weer in de polder. In de polderieke politiek jagen we – ongeacht het weer – achter ons eigen gelijk aan. We gaan weer naar de stembus.

Read more
Arbeidsmarkt opvolgende crisis

Na alle crisis de afgelopen jaren is de opvolgende alweer present. Sluipend als deze al was de afgelopen decennia, zo weet ook deze ons alsnog te verrassen: personeelskrapte. Oorzaak: vergrijzing én een flitsende corona herstart in recordtempo. We komen handen tekort!

Read more