Zomervibe

Op sommige plekken in ons land was deze zomer al snel de eerste hittegolf van het jaar een feit. Maar einde juli keerde het regenseizoen terug.  Voor de een de bevestiging van klimaatveranderingen. De ander geniet gewoon van de warme zon en het weer in de polder. In de polderieke politiek jagen we – ongeacht het weer – achter ons eigen gelijk aan. We gaan weer naar de stembus.

Read more
Arbeidsmarkt opvolgende crisis

Na alle crisis de afgelopen jaren is de opvolgende alweer present. Sluipend als deze al was de afgelopen decennia, zo weet ook deze ons alsnog te verrassen: personeelskrapte. Oorzaak: vergrijzing én een flitsende corona herstart in recordtempo. We komen handen tekort!

Read more
Crisis houden aan - zo ook rechtszaken

We rollen de laatste decennia van crisis in crisis tot zelfs een oorlog die alles en iedereen raakt. Intussen kondigt de lente zich aan en draait de wereld met smeltende ijskappen haar rondjes alsof niets aan de hand is. Inflatie, opwarming, fakenews en nog meer vraagstukken zonder antwoorden. Het is een zoektocht van over elkaar buitelende belangen én rechtszaken.

Read more