FTN - NETEX

Voor de brancheverenigingen FTN en NETEX, in de textielverzorging, vervult LeVinck Cao en Bestuur de functie van projectmanagement arbeidsvoorwaarden. Leden van de brancheverenigingen zijn actief voor textielreiniging in de industrie, zorg, horeca, hotel, recreatie en het verzorgen van bedrijfskleding, alsmede de consumentenmarkt vanuit hun wasserij- en textielbedrijven. 

Lees meer
Stichting Prisma

Bij Stichting Prisma, verstandelijke gehandicaptenzorg in Noord-Brabant, maakte LeVinck Cao en Bestuur deel uit van de Raad van Toezicht. Toezicht houden in de zorg is een maatschappelijke verantwoordelijkheid waarbij een zorgorganisatie bij de invulling van haar maatschappelijke positie maximaal ondersteund wordt in counter vailing power en advies. 

Lees meer
Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland

Voor de Vereniging Veiligheidsdomein Nederland, VVNL (voorheen VBe NL) vervult LeVinck Cao en Bestuur de functie van directie. VVNL is de branchevereniging voor ondernemers in het particuliere veiligheidsdomein. Leden van de branchevereniging zijn actief op alle terreinen van de veiligheid, waaronder beveiliging, verkeersregeling en crowddiensten op evenementen/festivals. De directie vertegenwoordigt de vereniging naar buiten en treedt op als haar woordvoerder en aanspreekpunt.

Lees meer
Pensioenfonds Recreatie

Bij Pensioenfonds Recreatie, SPR, was LeVinck Cao en Bestuur actief betrokken als bestuurder en lid dagelijks bestuur namens de RECRON, vereniging van recreatieondernemers in Nederland. Het pensioenfonds heeft een vermogen van ca. 1 miljard euro en 90.000 deelnemers (actieven, slapers en gepensioneerden) uit de verblijfsrecreatie en zwembaden.

Lees meer